MB-Netwerkinstallaties
  • MB-Netwerkinstallaties

Heerlijk genieten van Bang & Olufsen

Als service partner van Bang & Olufsen weten wij alles van dit gerenommeerde merk. Wij helpen u graag om het beste uit uw B&O-apparatuur te halen.

Denk aan een betere samenwerking van B&O met uw andere apparaten. Of aan een upgrade van uw B&O-set, bijvoorbeeld door een HD LED-scherm te plaatsen of door streaming tv-kijken via diensten als Netflix mogelijk te maken. Zo blijft u plezier beleven aan uw prachtige B&O-set.

Antwoord op al uw vragen
Ook uw praktische vragen, over bijvoorbeeld de aansluiting van B&O op het kastje van uw interactieve tv-aansluiting, beantwoorden wij graag voor u.

Onafhankelijk advies
Als MB Netwerkinstallaties zijn wij een onafhankelijke B&O service partner. Dit betekent dat wij alleen uw belang voor ogen hebben – daar kunt u op vertrouwen. Wel dragen we Bang & Olufsen een warm hart toe, met name vanwege de geluidskwaliteit.

Maak een afspraak
Ook wanneer u over producten van andere merken beschikt, helpen wij u uiteraard graag om deze zo goed mogelijk voor u te laten werken. Stel ons gerust uw vraag of maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Wij staan voor u klaar

Bel ons direct via 06 1466 5217 of stuur ons uw vraag of bericht via onderstaand formulier. U kunt dit formulier ook gebruiken om een vrijblijvende kennismaking inclusief gratis quickscan in te plannen.
Tot ziens!

MB Netwerkinstallaties • Heiligeweg 185 • 1561 DJ Krommenie
Tel. 06 1466 5217 • ...